Yrityksille

Onnistuneet yritystapahtumat vaativat huolellista suunnittelua ja ammattitaitoa. Suunnittelen ja toteutan monipuolisia tapahtumia, kuten seminaareja, vuosijuhlia, asiakastilaisuuksia, gaalaillallisia, koulutuksia, henkilöstöpäiviä ja messuja. Hetki Events on luotettava kumppani, joka varmistaa tapahtumasi onnistumisen.

Seminaari

Vuosijuhla

Asiakastilaisuus

Gaalaillallinen

Koulutuspäivä

Messut

Henkilöstöpäivät

Pikkujoulut

TYHY-päivät, TYKY-päivät

Yksityishenkilöille

Yksityishetkien merkitys on korvaamaton. Suunnittelen ikimuistoiset juhlat, kuten syntymäpäivät, häät, ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset, polttarit ja vauvakutsut. Huolehdin yksityiskohdista, jotta voit nauttia hetkestä täysillä.

Syntymäpäivät

Ristiäiset, Nimiäiset

Vauvakutsut

Häät

Kihlajaiset

Ylioppilasjuhlat

Valmistujaisjuhlat

Polttarit

H-Hetki Houseband

Anna tapahtumallesi sydän ja sielu – oma housebändini luo ainutlaatuista musiikillista tunnelmaa. Olipa kyseessä yritystapahtuma, juhla tai konsertti, bändimme takaa unohtumattoman kokemuksen. Tulemme mukaan tapahtumasi tarinaan, tuoden siihen vauhtia ja eloa.

Rokkia

Poppia

Lattareita

Ja paljon muuta!

Laadukas sisältö kruunaa tapahtuman

Ruoka ja juoma

Tarjoamme yksilöllisiä ruokaelämyksiä toiveidesi mukaan, unohtamatta herkullisia jälkiruokia ja juomia. Voimme luoda myös erikoisia makumatkoja, kuten street food -kokemuksia.

Musiikki ja ohjelma

Toteutamme toiveidesi mukaisen ohjelman, olipa se sitten stand-up komiikkaa, puhujaesitys, DJ tai livebändi, joka saa vieraasi tanssimaan pitkälle yöhön.

Tekniikka ja äänentoisto

Järjestämme tapahtumasi teknisen puolen sekä äänentoiston, jotta sinun ei tarvitse huolehtia niistä.

Kukat ja koristeet

Yksityiskohdat kruunaavat tapahtumasi, olipa kyseessä sitten puhujatapahtuma tai hääjuhla. Saat kauttamme niin kukat kuin teemakoristeet. Uskalla toivoa, me toteutamme sen!

Tilan suunnittelu ja sisustus

Järjestämme tapahtumaasi toimivan tilan ja luomme siitä teemasi mukaisen ja visuaalisesti miellyttävän, jotta saat juuri haluamasi ilmapiirin. 

Kuljetuspalvelut

Toteutamme tapahtumasi kuljetuspalvelut, jotta siirtyminen olisi vaivatonta ja turvallista. 

Valokuvaus ja videokuvaus

Ikuista tapahtumasi valokuviin tai videolle. Järjestämme tapahtumasi taltioinnin kauniisti ja tyylikkäästi, jotta voit muistella tapahtumaa vielä pitkään.

Tarvitsetko jotakin muuta?

Ota yhteyttä ja kysy lisää, jos tarvitset tapahtumaasi jotakin muuta!